träningsläger och events

Finns det något roligare än att gå i en träningsbubbla tillsammans med andra under en kort period? Nej, just det – därför anordnar jag med jämna mellanrum olika sorters träningsläger och events både under snö- och barmarkssäsongen. 

skidddag i skidome 30 SEPTEMBER

Varmt välkommen till en herrans härlig skiddag i Skidome i Göteborg med mig!
Lördag 30 september startar vi igång skidsäsongen med en heldag i Prioritet Serneke arena.
Det blir skidpass i Skidome med massa bra teknikövningar för att utveckla din åkning. Vi äter gemensam lunch, skidar lite mer, kört ett styrkepass på Nordic wellness och avslutar med bubbel, babbel och bubbel inne på relaxavdelningen.
Detta är dagen för dig som gillar att åka skidor. Med det sagt behöver du inte vara snabbast i stan. Men du vill utvecklas mot dina mål utifrån där du är, få ny inspiration till din träning, få umgås och ha en härlig dag med andra goa skidåkare.
Begränsat antal platser så tveka inte att anmäla dig. Det kommer bli en kanondag!

Varmt välkommen!

skidläger I Mattila 11-14 januari 2024

 
Nu är det dags att boka vinterns härligaste läger. Längdskidläger i värmländska Mattila.
 
Fokus kommer vara på teknikutveckling och skidglädje. Vi bor tillsammans i mysiga stugor med helpension och njuter av den underbara naturen och fina skidåkningen som Mattila erbjuder.
Lägret passar dig som har lite mer vana av att åka längdskidor. Kanske ska du åka något lopp i vinter och vill förbättra dina möjligheter att nå dina mål. Eller så vill du utveckla din skidåkning för att få ännu mer njutning när du skidar fram under vintern. Du behöver inte vara snabbast i spåret, men vi vill att du känner till de olika växlarna (åkstilarna i klassisk åkning) och har vana av åkning i olika terränger.
Vid min sida kommer jag ha bästa coachhjälpen i form av Anders Buskqvist. Tillsammans kommer vi guida er med vår breda kunskap men också genom vår glädje till längdskidåkningen och träning. Att vi är två instruktörer innebär att vi kommer kunna dela upp gruppen utefter förkunskaper, för att alla ska få individuell feedback och utvecklas utefter sin nivå.
Vi tränar på samtliga växlar/åksätt inom den klassiska skidåkningen för att utvecklas tekniskt och få bättre åk-ekonomi. Vi jobbar också på att bli ännu tryggare och lära oss manövrera skidorna bättre. Detta genom att träna utförsåkning, bromsteknik, kurvtagning, spårbyten och olika balansövningar. Finns det intresse av att något pass åka skate så kommer även den möjligheten att finnas. 
 
 

skidläger 2
Mattila 25-28 januari 2024

 
Nu är det dags att boka vinterns härligaste läger. Längdskidläger i värmländska Mattila.
 
Fokus kommer vara på teknikutveckling och skidglädje. Vi bor tillsammans i mysiga stugor med helpension och njuter av den underbara naturen och fina skidåkningen som Mattila erbjuder.
Lägret passar dig som är relativt nybörjare eller du som åkt lite mer skidor men aldrig tränat teknik och vill bygga från grunden. Du behöver inte vara snabb i spåret men du klarar att hålla i gång fysiskt under våra dagar tillsammans.
Vi tränar på samtliga växlar/åksätt inom den klassiska skidåkningen för att utvecklas tekniskt, få bättre åk-ekonomi och mer njutning när du skidar fram under vintern. . Vi jobbar också på att bli tryggare och lära oss manövrera skidorna bättre. Detta genom att träna utförsåkning, bromsteknik, kurvtagning, spårbyten och olika balansövningar. Allt för att du ska känna dig mer kompis med dina skidor.
 
 

YOGA- OCH SKIDLÄGER I HEMSEDAL
4-7 april 2024

 

Äntligen är det dags för mig att ha ett läger under vårvintern. Kanske den härligaste av årstider. Fortfarande underbar snö och möjlighet till skön skidåkning. Nätterna är fortfarande kalla men dagarna längre och varmare och du får det där bästa av båda världar. 

I vackra Hemsedal, Norge, kommer Maria Cerboni och jag tillsammans ha ett yoga- och skidläger 4-7 april. Underbara skidturer på vackra fjäll blandas med skön yoga ledd av Maria. Vi bor, umgås och äter gott på fantastiska @fyriresort

Det kommer bli en magisk långhelg för alla sinnen. Hoppas du vill med! 💛 För mer info och för att säkra din plats redan nu. In på Fyris hemsida, läs mer om lägret och boka.
www.fyriresort.com