Rullskidkurser

Rullskidor är perfekt träning för längdskidåkare under barmarkssäsongen. Precis som på längdskidor så finns det mycket att tjäna på och blir så mycket härligare med bättre teknik. Jag blir din guide på vägen och hjälper dig att bli kompis med dina rullskidor!

rullskidINTRODUKTION

Måndag 21 augusti  kör jag en introduktionskväll rullskidor, perfekt för dig som vill lära dig att åka! Vi kommer gå igenom grunderna på rullskidor med fokus säkerhet, trygghet och att ha kul. Vi kommer köra en massa bra övningar för att du ska känna dig mer kompis med dina rullskidor och vi kommer gå igenom de olika åksätten/växlarna. Du kommer också få chans att testa och beställa rullskidor från Elpex till fina priser. 

Privatlektioner

Oavsett om du är ny på rullskidorna eller åkt i många år är en privatlektion en mycket god investering för dig i din träning. Längdskidor är en utpräglad tekniksport och det finns mycket att tjäna på att åka tekniskt rätt. Åkningen blir både lättare, snabbare men också roligare!

Under en lektion arbetar vi med växlarna/åkstilarna och olika övningar för att du ska få till en bättre och effektivare teknik. Har du åkt rullskidor lite mer och har hunnit längre i din teknikutveckling, då slipar vi mer på detaljer och kan använda oss av filmning, filmanalys och även direktåterkoppling i din åkning.

Lektionen skräddarsys helt enkelt efter dina/era förkunskaper och mål!