Rullskidträning

Rullskidor är perfekt träning för längdskidåkare under barmarkssäsongen. Precis som på längdskidor så finns det mycket att tjäna på och blir så mycket härligare med bättre teknik. Jag blir din guide på vägen och hjälper dig att bli kompis med dina rullskidor!

rullskidkurs 15 juni

Lördag 15 juni kör jag en ny rullskidkurs, perfekt för dig som vill lära dig att åka eller utvecklas i din åkning! Vi kommer gå igenom grunderna på rullskidor med fokus säkerhet, trygghet och att ha kul. Vi kommer köra en massa bra övningar för att du ska känna dig mer kompis med dina rullskidor och vi kommer gå igenom de olika åksätten/växlarna. 

träningsgruppen rullskidor

Tordagen 2 maj kör jag igång min träningsgrupp rullskidor. Detta är den perfekta gruppen för dig som åker rullskidor på egen hand/börjat åka men känner att du gärna vill åka med andra och fortsätta utvecklas på rull. Träningarna kommer mestadels vara inne i Göteborg, i områdena kring Delsjön, Skatås och Kviberg. Fokus kommer vara intervaller med teknikinslag. Alla som har åkt lite kan vara med. Jag anpassar passen så att alla kan få ut något bra. 

Privatlektioner

Oavsett om du är ny på rullskidorna eller åkt i många år är en privatlektion en mycket god investering för dig i din träning. Längdskidor är en utpräglad tekniksport och det finns mycket att tjäna på att åka tekniskt rätt. Åkningen blir både lättare, snabbare men också roligare!

Under en lektion arbetar vi med växlarna/åkstilarna och olika övningar för att du ska få till en bättre och effektivare teknik. Har du åkt rullskidor lite mer och har hunnit längre i din teknikutveckling, då slipar vi mer på detaljer och kan använda oss av filmning, filmanalys och även direktåterkoppling i din åkning.

Lektionen skräddarsys helt enkelt efter dina/era förkunskaper och mål!

Du kanske också är intresserad av...

Skidträning

Läger & Events

personlig träning