personlig träning

online coaching

 

Välkommen till PT Ullis online coaching. Detta är tjänsten för dig som vill vill komma igång att träna, hålla i träningen eller ta nästa roliga och spännande steg i din träning. Du bor kanske lite för långt ifrån mig vilket gör att vi inte kan ses så ofta i verkliga livet, men du vill ändå ha en livs levande coach som fokuserar på dig och vad du behöver/mår bra av och inte ett standardprogram som du googlar dig till på nätet. 

I vårt upplägg har vi ett första möte på telefon/teams eller liknande. Där får vi lära känna varandra lite mer och du berättar om vad du har för mål, både kort och långsiktiga. Sen lägger vi tillsammans upp ett träningsprogram för dig som känns både peppande men ändå görbart. Vi stämmer av regelbundet och förändrar efterhand/vid behov. Möjligheten finns även att vi tränar ihop över teams eller att jag gör små korta träningsvideos till dig så att du vet vad du ska göra. Jag skräddarsyr utefter hur du lär dig och motiveras bäst. 

Du kommer även ha möjlighet att ingå i den facebookgrupp där alla som har personlig coaching kan vara med. I gruppen kommer jag dela teknik- och träningstips och ni kommer också ha möjlighet att lära känna varandra och få ännu mer pepp och stöd från varandra. 

personlig coaching

 

Köp ett årskort och få ännu lite mer. Som årskortsinnehavare tränar du obegränsat under året i PT Ullis träningsgrupp (längdskidor i Skidome på måndagar och rullskidor på torsdagar.  Du får också tillgång till mig ännu lite mer som din coach. Vi har ett första träningsmöte där vi träffas eller pratar på telefon, där vi lägger upp målen för din säsong och du får ett träningsprogram för året som vi kontinuerligt stämmer av/förändrar vid behov. Du får dessutom mental pepp och coaching samt möjlighet att vara med i den facebookgrupp där alla som har coaching ingår i. Där kommer jag lägga upp träningstips, teknikfilmer, vi har möjlighet att peppa och tipsa varandra. 

Dessutom får du 10 % på alla mina heldagsaktiviteter och kurser. (Gäller ej läger eller Camp PTUllis)

 

sTYRKETRÄNING

Styrketräning och rörlighet är en viktig del i din träning. Att vara stark och rörlig är både skadeförbyggande, utvecklande för den/de sporter du utövar och dessutom är det roligt! 

Vill du få inspiration i hur just du kan träna? Då finns möjlighet att både boka pt-pass där du och jag tränar tillsammans. 

Träningen kan bestå av styrkepass, rörlighetsövningar, teknik och inspiration på stakmaskinen samt skidgång.