skidträning

Snö, det vi alla skidåkare och vinterälskare längtar efter! Att just komma på snö är den absolut bästa träning för att utveckla sin skidåkning. Därför jobbar jag på att erbjuda mina kurser på snö så mycket det bara går. I Göteborg har vi inomhusanläggningen Skidome att tillgå när det inte är snö utomhus.

Nybörjare klassisk teknik

 
Under tre måndagar får du chans att lära dig skidteknik och ha massa kul!
Kursen passar dig som är ny på längdskidor alt. du som åkt förut men inte tränat teknik så mycket tidigare.
Under kursens gång kommer vi träna på samtliga växlar (åkstilar) inom klassisk teknik. Vi kommer lära oss bromsa, svänga, byta spår och göra massa bra och roliga övningar för att bli vän med skidorna. Ni kommer dessutom få massa bra tips om saker som rör skidåkning.
 

pt ullis träningsgrupp och personlig coaching

Tycker du det är kul att åka skidor och vill träffa andra härliga skidåkare och träna ihop?!

Kanske ska du åka något skidlopp i vinter eller så vill du bara få bra och rolig träning. Du får utmaning och utveckling i din träning under ledning av mig. 

Vissa pass kör vi fokus teknik, andra pass jobbar vi med hopp och lek, fart och intervaller medan några pass handlar om att utmana oss att köra lite längre. Du behöver inte vara snabbast i stan men gruppen passar dig som inte längre är helt ny på skidorna utan åkt lite mer och vill ta nästa steg i din utveckling. 

Med start nu i vår 2024 utökas träningsgruppen med pass på torsdagarna. Då kör vi rullskidor. Passen kommer vara i området kring Kviberg/Skatås/Brudaremossen (Delsjön)

Vi kör träning hela säsongen. Du är med så ofta du kan och vill. Köp 10-kort och fyll på efter hand. 10-kortet är giltigt ett år från inköpsdatum. 

Nyhet! Träningsgrupp och personlig coaching

Köp ett årskort och få ännu lite mer. Som årskortsinnehavare tränar du obegränsat på måndagar och torsdagar under året. Du får också tillgång till mig ännu lite mer som din coach. Vi har ett första träningsmöte där vi träffas eller pratar på telefon, där vi lägger upp målen för din säsong och du får ett träningsprogram för året som vi kontinuerligt stämmer av/förändrar vid behov. Du får dessutom mental pepp och coaching samt möjlighet att vara med i den facebookgrupp där alla som har coaching ingår i. Där kommer jag lägga upp träningstips, teknikfilmer, vi har möjlighet att peppa och tipsa varandra. 

Dessutom får du 10 % på alla mina heldagsaktiviteter och kurser. (Gäller ej läger eller Camp PTUllis)

Anmälan inför varje pass gör du genom att skicka ett mail till ulrika@ptullis.se

Privatlektioner

Oavsett om du är ny på skidorna eller åkt i många år är en privatlektion en mycket god investering för dig i din träning. Längdskidor är en utpräglad tekniksport och det finns mycket att tjäna på att åka tekniskt rätt. Åkningen blir både lättare, snabbare men också roligare!

Under en lektion arbetar vi med växlarna/åkstilarna och olika övningar för att du ska få till en bättre och effektivare teknik. Har du åkt längdskidor lite mer och har hunnit längre i din teknikutveckling, då slipar vi mer på detaljer och kan använda oss av filmning, filmanalys och även direktåterkoppling i din åkning.

Lektionen skräddarsys helt enkelt efter dina/era förkunskaper och mål!

Du kanske också är intresserad av...

Rullskidträning

Läger & Events