SKIDGÅNG

GRUPPTRÄNING SKIDGÅNG 
27/11 är sista passet för säsongen. Sedan blir det skidåkning för hela slanten. Men jag återkommer till våren med nya pass, så håll koll på här på hemsidan, facebook och/eller instagram. 
 
VAD: Vi är igång med skidgången igen! Häng på bra och rolig träning tillsammans med mig och andra.
 Skidgång är en av de mest grenspecifika träningsformerna för just längdskidåkare. Men det är också kanonbra träning även för dig som inte åker skidor. Du får jobba med hela kroppen, får puls, styrka och spänst. I skidgång så går, springer eller lufsar vi skidlikt med stavar uppför en backe. Vi kan även lägga in spänstiga hopp i kortare intervall.
 
Passet passar alla. Du behöver inte ha några förkunskaper. Jag går igenom teknik och övningarna kan anpassas efter var du är i din träning. Vi håller på i 75 min. Först uppvärmning med lite pulshöjande aktivitet samt rörlighet. Sen blir det skidgång, olika övningar med och utan stavar. Och så avslutar vi varje pass med lite go styrka.
 
 
PLATS: Vi möts upp ombytta och klara precis nedanför motionscentralen i Skatås, Göteborg.
 
DATUM: NYA DATUM KOMMER TILL VÅREN
 
MEDTAG: Stavar och drickabälte. 
 
STAVAR: Stavar för skidgång är oftast något kortare än dina vanliga skidstavar. Men har du inte detta funkar det fint att köra med dina vanliga skid/rullskidstavar. Har du inte stavar alls så hör av dig till mig så fixar vi något bra. 
 
KLÄDER: Bra och funktionella träningskläder efter väder. Tunnare handskar kan vara skönt att ha.
 
PRIS: 100 kr/tillfälle. Betalas via swish nr: 123 209 99 43 (giltigt betalning ska uppvisas före passet)
Eller så köper du ett 10-kort: 500 kr. (giltigt 1 år)
Betalas via swish eller till bankgiro:521-5173, (Swedbank)