RULLSKIDOR

Rullskidor är perfekt träning för längdskidåkare under den del av året då det ej finns snö att tillgå. Det är också en otroligt rolig och bra träningsform. Men precis som på längdskidor så finns det mycket att tjäna och blir så mycket härligare med bättre teknik. Därför erbjuder jag privatlektioner och kurser både för enskilda och för grupper. Jag skräddarsyr lektionen utifrån dig och din rullskidvana. Kanske vill du helt enkelt komma igång och våga åka men vet inte hur du ska börja. Då blir jag din guide på vägen och hjälper dig att bli kompis med dina rullskidor. Eller så har du åkt en del men vill slipa på din stakteknik eller bli bättre på att diagonala. 

Pt-priserna hittar du under fliken https://ptullis.se/privatlektioner/

TJEJER PÅ RULLSKIDOR

TACK ALLA TJEJER SOM VARIT MED I GRUPPERNA UNDER 2019. DET HAR VARIT UNDERBART KUL! 

JAG KÖR IGÅNG MED NYA GRUPPER UNDER 2020, SÅ HÅLL UTKIK HÄR PÅ HEMSIDAN OCH PÅ SOCIALA MEDIER. 


Vad: Tjejer på rullskidor är träningsgruppen för dig som älskar att åka rullskidor eller vill älska att åka rullskidor. Oavsett om du åkt förut eller är hyfsat ny på rullskidorna så finns gruppen för dig.

Tjejgruppen på rullskidor har rullat tillsammans under våren. Det var så himla kul så vi kommer fortsätta. Dessutom kommer jag starta upp ytterligare en grupp som kör från grunden igen. 

NYBÖRJARGRUPPEN: 

Detta är gruppen för dig som är ny på rullskidorna eller du som åkt lite tidigare, men känner att du har ett behov av att gå igenom grunderna och i lugn och ro få utvecklas. 

Under fyra tisdagar kör vi teknikträning blandat med ren åkning. Vi tränar på att bli kompis med våra rullskidor. Trygghet skapar säkerhet. Så det blir massa bra och roliga övningar för att lära oss de olika åksätten, bra bromstekniker, hur man svänger mm.

Ni får också massa bra tips kring var man köper bra grejer, hur man tar hand om sin utrustning och var det finns bra ställen att åka.

Och framförallt så har vi massa kul och du får chans att träffa andra rullskidintresserade tjejer och kanske få en eller fler träningskompisar.

Vi har också en särskild facebookgrupp som du kan bli medlem i. Där får du bra och matnyttig info om mycket som rör rullskidor och skidor. 

Datum: 

NYA DATUM KOMMER TILL VÅREN 2020

Betalas via swish till nr: 123 209 99 43 eller till bankgiro: 521-5173 (Swedbank) 

Köp/hyra av utrustning: Udens Sport. Som anmäld till kursen har du 20% rabatt på allt. Vid anmälan till kursen får du en rabattkod.

FORTSÄTTNINGSGRUPPEN

Detta är gruppen för dig som vill ta nästa steg i din rullskidåkning. Du har varit med i tjejgruppen under våren eller du har åkt lite rullskidor på egen hand. Det viktiga är inte hur många mil du åkt eller hur snabb du är, utan att du känner dig hyfsat bekväm på rullskidorna, att du kan åka de olika växlarna (åksätten) och att du behärskar att även åka i nedförsbackar. (Inga monsterbackar, jag lovar!) 

Vi har också en särskild facebookgrupp som du kan bli medlem i. Där får du bra och matnyttig info om mycket som rör rullskidor och skidor. 

Datum: 

NYA DATUM KOMMER VÅREN 2020

Köp/hyra av utrustning: Udens Sport. Som anmäld till kursen har du 20% rabatt på allt. Vid anmälan till kursen får du en rabattkod.