PRIVATLEKTIONER

Oavsett om du är ny på skidorna eller åkt i många år är en privatlektion en mycket god investering för dig i din träning. Längdskidor är ju en riktig tekniksport och det finns mycket att tjäna på att åka tekniskt rätt. Skidåkningen blir både lättare, snabbare men också roligare! Med bättre teknik får du skidorna att göra mycket av jobbet istället för att du får slita i onödan. Helt plötsligt kanske du märker att du inte alls alltid har bakhalt. Istället för att gå på skidor, så börjar du åka skidor och känner hur det glider härligt. Eller så hittar du magen i stakningen och vips så orkar du staka stora delar av Tjejvasan eller Vasaloppet.

Du kanske är jättesugen på att börja åka rullskidor, men har inte vågat än, för hur sjutton bromsar man eller svänger på dem? 

Kanske känner du att din rädsla att åka utför hämmar dig? Då jobbar vi på detta. Och vi gör det genom massa bra och roliga övningar som ger trygghet och får dig att känna att du bestämmer över skidorna och inte tvärtom.

Under en lektion arbetar vi med växlarna/åkstilarna och olika övningar för att du ska få till en bättre och effektivare teknik. Har du åkt skidor lite mer och har hunnit längre i din teknikutveckling, då slipar vi mer på detaljer och kan använda oss av filmning, filmanalys och även direktåterkoppling i din åkning.

Lektionen skräddarsys helt enkelt efter dina/era förkunskaper och mål. Tanken är att du som kund ska få med dig bra och användbara verktyg, för att sen även på egen hand kunna jobba vidare med din teknik.

Vad: Tekniklektion skidor eller rullskidor.

Stil: Klassiskt eller skejt

Tid: 75 min

Plats: Avtalas vid bokning. Jag har lektioner både i och utanför Göteborg.

Bokning: Skicka din förfrågan till: ulrika@ptullis.se

Pris: inkl. moms
1 person: 850 kr
2-3 personer: 595 kr/person
4-5 personer: 495 kr/person

Gruppförfrågan: Är ni större grupper så maila eller ring för kostnadsförslag.

PT-Paket: 

3 lektioner: 2250 kr

5 lektioner: 3250 kr 

Betalning: Swish till nr: 123 209 99 43 eller till bankgiro: 521-5173 (Swedbank)  

Presentkort: Du kan självklart köpa presentkort på privatlektioner. En mycket trevlig födelsedagspresent eller julklapp!

Spårkort/spåravgift: Tillkommer priset. Vid skidlektioner i Skidome i Göteborg har ni som kunder till mig 30% på dagspass. 

Friskvård: Privatlektion skidor är friskvårdsberättigat. Bara be mig om kvitto och/eller intyg. Jag är även ansluten till E-passi/ Min friskvård samt Actiway.