PERSONLIG TRÄNING OCH MÅ BRA COACHNING

PERSONLIG TRÄNING

Vill du komma igång med din träning men vet inte riktigt hur? Eller du har tränat ett tag men vill ta nästa steg i din utveckling? Du kanske har fastnat i gamla hjulspår och känner att du behöver hjälp med motivation och nya idéer.  Då kan ett personligt träningsupplägg vara något för dig. 

Ett personligt träningsupplägg kan innehålla ett regelrätt träningsprogram som du ska följa, där vi tillsammans följer upp din utveckling. Men det kan också ha med teknikträning på både rullskidor/skidor, filmning av din träning med teknikanalys och träning tillsammans. 

Jag tror inte på någon quick fix eller mirakeldieter. Jag tror på ett mer långsiktigt tänk och att din kropp och knopp ska hålla och må bra länge.  Och då måste man bygga från där man står och ha tålamod. Göra en förändring som funkar för dig med ditt liv. Och inte kopiera rakt av vad eliten gör eller vad din kompis gör, som är så himla framgångsrikt. Vi är alla olika individer. Har olika träningsbakgrund och olika förutsättningar. 

           TRÄNINGSPAKET

  • Träningsmöte: Möte om dig och din träning. Vem är du? Hur ser din träningsbakgrund? Vilken/vilka är dina målsättningar och varför? 
  • Träningsprogram mot ditt mål.
  • Uppföljning/utvärdering månadsvis (5000 m skiergtest) 
  • En pt-lektion ingår på skidor/rullskidor på 75 min, där vi går igenom vad du ska jobba vidare med.  (Filmning)
  • Du filmar din åkning och jag analyserar din teknik och ger feedback per mail. 
  • Mental coachning i din träning och mot ditt mål.
  • Tillgång till skidgångsträningen på onsdagar utan kostnad
  • Tips om utrustning, vallning, lopp att åka, tävlingsförberedelser mm 
  • Du har 20% rabatt på alla mina kurser, läger och pt-lektioner.  

Pris: 2000 kr/månad (minst 5 månader) 

Upplägget går självklart att skräddarsy med andra tillägg för att passa dig och din träning. Är du intresserad och vill diskutera mer? Hör av dig så pratar vi vidare. 

Maila: ulrika@ptullis.se 

PT-STYRKA/KONDITION

Vill du ha hjälp med hur du tränar styrka och/eller kondition för att bäst nå dina mål? Boka ett pt-pass med mig och få en både rolig och nyttig timme där du får massa pepp, bra övningar och tips. 

Pris: 695 kr/timme

5 timmar: 2800 kr

 

MÅ BRA COACHNING

 Är du eller har varit sjukskriven? Eller kanske hamnat i en svacka både med kropp och knopp? Vill du komma tillbaka? få mer energi. Hitta goda vanor som du orkar hålla? Jag arbetar med träning och samtal i kombination. Och det innefattar all typ av träning. Oavsett om du vill svettas massa och få upp en hög puls eller ”bara” vill ta en promenad. 

Hör av dig till mig så pratar vi mer om var du befinner dig och vart du vill nå! 

Maila: ulrika@ptullis.se